No sabem com ens ho fem però la vigília d’una campanya important sempre ens depara alguna sorpresa que no contribueix, precísament, a calmar els nervis.

En aquesta ocasió s’han trencat les canyeries del local i, conseqüentment, tenim una petita fuita d’aigua que va en crescendo. Tranquilitat, però, ja que hem tancat la clau de pas i els llibres estan tots intactes. Tanmateix, quan s’està emmerdat fins a les celles amb proveïdors, transportistes, clientela, etiquetes, etc, una situació com aquesta no ajuda.

Per acabar-ho d’adobar, resulta que finalitza el contracte de lloguer de casa nostra (del domicili particular).  El cas és que no ens ve de gust fer una mudança a quatre dies de Sant Jordi.

Vegeu, doncs, quin pastís que tenim; amb cirereta al capdamunt de tot.

2 Replies to “Trepitjar merda”

  1. Benvolguts amics de l’Aranya, no desespereu, nosaltres tenim una gotera des de l’agost, i la propietaria de la terrassa que ho provoca no la vol arreglar i el propietari del local arronsa les espatlles i nosaltres estem amb una galleda disimulada per unes plantes i un deshumidificador les 24 hores, per tal que no es malmetin els llibres i a vegades amb un sentiment de culpabilitat com si fosin nosaltres qui hem provocat el desastre. Per sort el proper dia 3 d’abril hi han convocades a la llibreria (que es petiteta) tots els implicats amb els seus corresponents perits i advocats. ANIMS QUE TOT ES SOLUCIONARA.
    Que tingueu una bona campanya de Sant Jordi.

    Llegim….? llibreria d’Igualada

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *