Aquesta setmana hem gaudirde molt bon rotllo a la llibreria. Normalment, ja hi estem a gust. Però aquesta setmana ha estat especial perquè hem fet moltes coses. Hem pres decisions, hem fet comandes importants per ampliar algunes seccions en les que hi creiem i per oferir-vos nous temes; hem obert compte amb nous distribuïdors, ens han convidat  a dinar al Museu de la xocolata per conèixer d’aprop les novetats de les editorials Combel i Bambú, ens han regalat llibres (gràcies Dani i gràcies Nórdica), ens ha vingut a visitar la Núria, una  cap de vendes molt propera i simpàtica, hem tingut notícies de la Silvia, una ex-comercial a la que enyorem molt, ens han fet propostes moooolt agosarades (mmm…no direm qui ha estat ni de què es tracta…), ens han fet d’altres propostes interessants (interessantíssimes, però menys agosarades!), hem conegut la mitja taronja que ens faltava d’una llibreria que ens entusiasma: la Diana , del Pati de llibres, i ens hem retrobat amb la nostra llibretera preferida, la Fe,de L’ Espolsada. Hem venut molts llibres per aprendre català, molta poesia, cuina d’en Jamie Oliver (ens agrada!), àlbums il·lustrats retrobats (gràcies al “savoir  faire” de la Mireia). També hem venut Fred Vargas pel pròxim club de lectura, facsímils super curiosos  i mooolts Cabrés!!! També hem rebut la notícia del nou llibre del Zafón pel pròxim novembre i del nou Punset ,mentre preparem la llista de reserves  de la continuació de “El nombre del viento“….La setmana vinent surt el nou Murakami i la setmana vinent també comencem el nostre curs d’escriptura de contes…

En fi, tot això ho expliquem el dia de sant Jeroni, patró dels llibreters. I ho fem perquè és una alegria a aquestes alçades seguir fent el que ens agrada. Som unes privilegiades i estem immensament agraïdes. A tots i a totes: GRÀCIES!!!

2 Replies to “Sant Jeroni ens ha deixat una setmana positiva!!!”

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *