Ja fa quasi dos anys que a L’Aranya fem els Club de lectura. I n’estem contentes!!!

El tercer dimecres de cada mes ens reunim a la llibreria per compartir la lectura d’un llibre proposat. Les sessions estan coordinades per una professional del sector que s’encarrega de dinamitzar l’activitat, combinant l’espontaneïtat amb el guió de temes a tractar i el material complementari que a vegades ens porta: jocs, altres lectures, exemples…

Normalment, la tertúlia apassionada sobre els temes que l’obra ens suggereix amb la consegüent polèmica i somriures, són l’eix vertebrador d’aquests vespres literaris, que són gratuïts però molt valuosos!

El petit i càlid grup de lectors que ens acompanyen habitualment nodreixen  els clubs, cadascun amb la seva aportació especial: la joventut i la innocència es fonen amb l’experiència i el “savoir-faire” de l’edat més avançada.  I tot plegat, s’endolça amb petites delicadeses gastronòmiques que ens regala l’únic home que ens acompanya a cada sessió. Esperem que en vinguin més!!!

Intentem triar lectures molt diferents: obres actuals de la literatura catalana com L’últim dia abans de demà, finalista del Premi Crexells d’enguany o Maletes perdudesPremi Llibreter de fa dos anys, d’entranyables per a totes les edats com Caperucita en Manhattan, d’ intimistes com L’estiu sense homes de la Siri Hustvendt, del gènere de la novel·la negra, com els de la Fred Vargas o de divertits com La hija de Robert Poste.

Durant aquest any de clubs també hem tingut la oportunitat de compartir impressions amb els propis autors d’alguns dels llibres proposats. Així, ens han acompanyat escriptors de la talla d’en Jordi Puntí o l’Eduard Márquez. I ha estat un vertader plaer.

Aprofitem aquesta entrada al blog per donar les gràcies a l’Elena, a tots els fidels assistents  i també per convidar-vos al pròxim Club de lectura: dimecres dia 15, a les 20 hores, comentarem un clàssic de la literatura anglosaxona, la Jane Eyre, de la Charlotte Brönte.

Us hi esperem!!!

One Reply to “El club de lectura”

  1. No sé què és millor: si allò que el club de lectura em dona o …
    allò que obtinc de les seves lectures recomanades.
    Mentre ho penso …. Gràcies!.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *