L’agenda de la terra

Estimats amics i amigues de L’Aranya, us presentem un producte diferent, original i de la terra!!!

Es tracta de L’Agenda de la Terra  i no s’assembla a les altres agendes. Comença a l’estiu, comprèn 15 mesos i no és només una agenda. Escrita en català, esperanto i cada any en una llengua minoritzada diferent (enguany l’occità), és també la guia cultural i activista per passar de la indignació i les consultes populars sobre la independència a l’acció definitiva per construïr sense intermediaris el país del món que volem. Amb la seva compra dónes cada any el 7% del seu preu a diferents entitats socials.

Ens agrada tant, que hem organitzat una presentació. Aquest dijous 21, a les 19.30 hores, a la Sala Enric Granados, de Cerdanyola del Vallès, tindreu el plaer de conèixer els impulsors d’aquest projecte, així com d’adquirir-ne tantes com vulgueu.

Us hi esperem!!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *