Arribats a aquest punt tan calorós de l’any, podem dir que hem superat amb èxit un curs més. Tal i com ens consta que està el panorama, ens sentim més que satisfetes per poder continuar fent el que ens agrada. De moment, ho seguim fent a la nostra manera.

I això ens fa sentir lliures i felices!!!

Hem repetit (i no ens cansarem de fer-ho), que L’ Aranya viu en una teranyina de bones emocions, bones companyies, bons i bones comercials,  col·legues de l’ofici, còmplices, magnífics clients i estimats lletraferits…

Per això no malgastarem ni mitja paraula en parlar de les persones que no tenen cabuda a la nostra teranyina.

A tots els nostres amics i amigues: MIL GRÀCIES , BON ESTIU I MOLT BONES LECTURES!!!

 

*APROFITEM PER DIR-VOS QUE , UN ANY MÉS, NO TANQUEM EL MES D’AGOST!!! *

One Reply to “Balanç del curs”

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *