Quin cap de setmana!!!

Ens fa molta il·lusió compartir amb vosaltres les dues activitats que hem organitzat per aquest cap de  setmana que s’acosta. Les dues van encarades al públic infantil, però són ben diferents!!!

  • La primera és una proposta solidària. Com cada any, L’Aranya col·labora amb la campanya d’Una nit d’il·lusió que la Creu Roja organitza. La campanya pretén recollir el màxim de llibres i joguines per a que cap nen de la nostra ciutat es quedi sense obrir un regal el dia de reis. A banda que L’Aranya forma part de la xarxa de punts de recollida de llibres durant tot el mes de desembre, la qual cosa vol dir que sobren dies i excuses per poder apropar-vos i donar un llibre (nou) per ajudar aquests nens, nosaltres us convidem a… el nostre CONTACONTES SOLIDARI!!! Aquest divendres, a les 19 hores, a L’Aranya,  podeu venir a escoltar la Núria, que ens explicarà contes que parlen del valor del llibre i de la lectura. A banda d’això, us proposem un repte! Durant la tarda de divendres, per cada llibre que vosaltres compreu i doneu a la campanya, L’Aranya es compromet a donar-ne un altre. Així que quants més llibres compreu, més en donarem nosaltres! Sabem que ens arrisquem a deixar les lleixes buides de la secció infantil de cara a la campanya de nadal perquè si una cosa és Cerdanyola, és SOLIDÀRIA!!!

  • La segona proposta encantarà als més petits de la casa!!! Ens visita la Peppa Pig!!! Si, si! Aquest dissabte, a les 12 hores a la pista de gel que l’Associació de comerciants ha muntat al parc Xarau, ens trobareu a nosaltres i a la Peppa Pig amb una paradeta de llibres i a la Peppa disposada a fer-se un munt de fotos amb tots vosaltres!!!

Resultat d'imatges de peppa pig

 

Si teniu qualsevol dubte o suggeriment, podeu contactar amb nosaltres!

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *