Aquesta és la primera entrada del blog d’aquest 2016 que acabem d’estrenar. No negarem que després d’una campanya de nadal fabulosa i d’un tancament d’any amb moltíssima feina d’última hora, nervis, imprevistos i algun mal de cap, hem necessitat uns dies per refer-nos. Ja ho diuen que després de la tormenta ve la calma. Doncs la calma va arribar fa uns dies i ja està marxant…  🙂

Amb piles carregades i energia a dojo, comencem un nou any i ho fem amb molt bon peu.

Ahir divendres, vam realitzar la primera de les activitats que us proposàvem per aquest mes de gener: el nostre estimat conta contes  que fa la Núria.

Ja sabeu: nosaltres triem els àlbums que ens agradaria compartir amb vosaltres i la Núria els explica d’una manera indescriptiblement dolça i divertida. S’ha de tenir gràcia per fer aquestes coses i la Núria la té! Un dels contes triats va ser el de “La primera aventura del ratolinet de les dents” del Jose Carlos Andrés i la Betania Zacarías, editat per Nubeocho, que ens agrada molt.

la primera aventura del ratolinet de les dents

Els petits s’ho van passar molt i molt bé, sobretot fent la manualitat de després del conte: construir un “ratolinet guardadents de coixí” amb closques de nous va resultar ser una activitat suuuper original i enriquidora.

Aquí teniu el resultat d’alguns dels ratolinets que vam construir!!!

ratolins closca de nou

Així que al vespre, vaig tancar la llibreria  amb un somriure d’orella a orella. Les coses petites, fetes amb amor, amb il·lusió i trempera, amb carinyo… són les millors!!!

 

Però per si la felicitat no era prou tremenda, la nit va culminar amb un dels “momentassos” més especials que cada any vivim: El sopar il·lustrat , en companyia de  les amants dels àlbums il·lustrats que cada mes venen a les nostres tertúlies.

Són una canya!!! Adorables, de veritat.

Una vegada més, la màgia va regnar. i tot i que vam trobar a faltar unes quantes persones que malauradament no ens van poder acompanyar, vam passar una vetllada meravellosa que es podria resumir en aquests punts:

  • degustar els plats del restaurant Capicua, de Cerdanyola. Sense paraules i amb molts sabors!!!
  • trencar amb la monotonia i compartir impressions amb persones molt diferents que al final no son tan diferents
  • aprendre, desaprendre i tornar a aprendre
  • mirar, escoltar i definitivament emocionar-se amb la presentació de cada àlbum il·lustrat
  • riure, riure i més riure!

albums sopar

sopar ilustrat 2016

Per tot això que us explico i us ensenyo , i pel que no es pot explicar amb paraules ni us puc ensenyar amb imatges, brindo per un nou any farcit de bons moments, bones lectures i , sobretot, bona companyia!!!

GRÀCIES!!!

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *