D’estrena!!

Fa pocs minuts que hem acabat la nostra primera sessió per presentar el cicle “Quin club tan bèstia!”, conduït per la nostra amiga i dinamitzadora cultural, la Carme Ferrer.
Ha estat un èxit. D’assistents i de contingut. Original, fresc i… bestial!
La primera lectura proposada és un clàssic : FLUSH,  de la Virginia Woolf i en la propera sessió del 17 d’octubre, parlarem del gos que protagonitza aquesta obra, així com de cada animal escollit per cada assistent al club de lectura.
PRIMER CONTA CONTES DE LA BERTA
I no podem oblidar l’estrena del passat dissabte: “El conta contes de la Berta” . L’espai infantil de la llibreria estava ben ple i la Berta va aconseguir crear un clima que enyoràvem. Divertida i dolça, va connectar amb els més petits i fins i tot amb els grans! Va explicar dues històries que ens agraden molt i vam fer una manualitat moníssima!!!
contes-berta
contacontes
Començar el curs així, dóna gust. Estem encantades amb els nous fitxatges de la temporada. Només podem dir, GRÀCIES CARME, GRÀCIES BERTA I GRÀCIES SILVIA per fer-nos aquests rètols tan “estupendos” de les nostres activitats!!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *