Aquest dissabte passat vam gaudir d'”El conta contes de la Berta”, que ens va explicar dues històries de sirenes i pirates meravelloses: “Paraules de sirena” i “Els pirates ja no són el que eren”,  dos títols publicats per una nova editorial que ens agrada molt, Mosquito Books.

Va ser un èxit rotund. Ja sabeu que la nostra secció infantil no és tot lo gran que voldríem, però tot arribarà. I mentrestant, ben a la vora l’un de l’altre, 27 nens i nenes van poder gaudir d’un matí de conte.

Estem felices de tenir la Berta a prop, que formi part de la nostra teranyina, i que ho faci amb tanta il·lusió!

I estem felices de poder compartir moments tan màgics amb els nostres petits lectors.

ENDAVANT!!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *