Aquest dissabte passat vam gaudir del primer “El conta contes de la Berta” de l’any i ens va explicar una sèrie de contes triats del llibre “SUPERHEROIS en embolics” , un títol de la Carmen Gil, il·lustrat per n’AnnaLaura Cantone i editat per Parramón.

Els nens i nenes que van venir s’ho van passar genial escoltant els contes narrats per la Berta i després van poder fer una activitat superxula: Es van fabricar la seva pròpia capa de Superherois i Superheroïnes!!!

La sorpresa va ser al final quan a l’acabar l’activitat ens van regalar una SUPERCAPA de SUPERHEROÏNA amb la nostra estimada aranya!!!

Segur que aquesta capa ens donarà Superpoders perquè aquest 2017 sigui fantàstic.

SUPERARANYA AL PODER!!!

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *