Aquest passat dissabte 18 de febrer vam fer un Suc amb Lletres amb “Aigua”, una petita meravella escrita i il·lustrada per l’Anna Aparicio i editada per Babulinka Books.

Més de 30 nens i nenes van venir fins a la Biblioteca Central de Cerdanyola on la Mar González, l’editora de Babulinka ens explicava un conte mentre l’Anna dibuixava en un gran mural que després els petits es van encarregar de pintar i donar el seu toc personal.

El mural el van pintar TOTS JUNTS, que va ser una dels principis que les “aranyetes” van aprendre… i sinó, pareu atenció:

Un cop acabat el mural, l’Anna va estar signant els exemplars del seu llibre “Aigua”, amb una preciosa dedicatòria personalitzada i dolçament acompanyat d’una de les fantàstiques piruletes il·lustrades que cada Suc amb lletres ens porta la Beli, la dolçor de la botiga  Maktub Chuches, que segueix patrocinant-nos.

Va ser un dissabte per gaudir-ne TOTS JUNTS!!! I amb moltes ganes que arribi el proper Suc!!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *