El passat dissabte 18 de març, la Biblioteca de Cerdanyola es va omplenar de nens i nenes disposats a convertir-se en superherois, gràcies a la màgia de la gran Rocío Bonilla i d’en “Max i els Superherois”, editat per Animallibres!!!

Abans de començar, els més atrevits es van disfressar amb uns antifassos i unes capes superxules per convertir-se en els autèntics superherois del dissabte!!!

Un cop preparats, la Mercè Rubí va explicar-ne el conte del Max, mentre la Rocío anava fent una il·lustració tan bonicaaa… que quan vam veure que era per a nosaltres… ufff!!! és un SUPER REGAL per a l’Aranya!!!

Quan el conte es va acabar, vam fer una divertida activitat on vam construir el nostre Superheroi personal, i la Rocío va estar signant els exemplars dels seus llibres amb una preciosa dedicatòria personalitzada i dolçament acompanyada d’una de les fantàstiques piruletes il·lustrades que cada Suc amb lletres ens porta la Beli, la dolçor de la botiga  Maktub Chuches, que segueix patrocinant-nos.

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *