Hi ha dies bons, dies especials i dies màgics… i el passat dimecres 24 de maig en va ser un dels màgics de debò!!!

Teniem per la tarda una activitat que ens feia especial il·lusió: un taller fet per la gran Noemí Villamuza, il·lustradora d’una de les poetesses més boniques i menys reconegudes per molta gent: l’extraordinària Gloria Fuertes.

Amb una Aranya vestida per l’ocasió com si fos un petit “Restaurant”, la Noemí ens va explicar secrets i detalls sobre la seva feina en el llibre “Geografía humana y otros poemas”, de Nórdica Libros.

En aquest llibre, la Noemí il·lustra alguns dels poemes de Gloria Fuertes donant la seva visió personal amb una delicadesa i sensibilitats extremes, com és ella en persona.

Després de la petita xerrada, vam fer l’activitat i es tractava de construir un poema visual a partir de 3 idees, objectes que per nosaltres tinguessin algun tipus de valor.

Cadascú de nosaltres va fer les seves obres “personals” i després la Noemí les va interpretar davant de tots i totes, deixant-nos sense paraules en molts casos… i és que a vegades amb un petit dibuix expressem més intensament que amb moltes paraules.

En definitiva, va ser una tarda de poesia, il·lustració i màgia que guardarem els que hi vam ser presents durant molt de temps en un raconet del nostre cor.

Moltes gràcies Noemí!!!

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *