Divendres 19 de setembre. Són les 11.45h. La llibreria té aquest aspecte. Hem retirat el mostrador i hem fet lloc per encabir tot el necessari per fer una roda de premsa.

A les 12h es presenta als mitjans de comunicació locals la nova temporada del Cafè amb lletres, programa organitzat per la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Cerdanyola, amb la col·laboració de l’escriptor i premi Sant Jordi 1985, Isidre Grau; l’historiador Miquel Sánchez, la Biblioteca can Altimira i la Llibreria l’Aranya.

Aquí teniu les fotos.

 

En breu penjarem la programació d’aquest programa.  Aquí està el programa del cafè amb lletres.

Des d’aquest blog volem agraïr l’entrega i dedicació d’aquelles persones que, normalment, no apareixen en els crèdits i que són els que fan gran part de la feina organitzativa i de “matxaques”. Són la Cristina Ruedas, el Carra i el Txema.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *