Del 6 al 12 de novembre de 2017,  a Barcelona i comarques, es celebrarà La Setmana de l’ Àlbum, una de les iniciatives més importants d’ enguany d’ Àlbum Barcelona.

Àlbum Barcelona és una iniciativa de dotze editorials independents, destinada a donar visibilitat i rellevància social a l’ àlbum il·lustrat amb propostes que es desenvolupen conjuntament amb llibreries, biblioteques i escoles.

Perquè pensem que l’àlbum és imprescindible per construir una societat amb esperit lliure i literari.

La setmana de l’ Àlbum  consisteix en un centenar d’activitats a Barcelona ciutat i comarques,  al voltant del gènere, que tindran lloc d’una manera descentralitzada  a llibreries, escoles i biblioteques.

Les activitats consistiran en trobades amb autor@s, il·lustrador@s,  tallers, xerrades, presentacions i exposicions  al voltant del gènere.  Un munt de propostes lúdiques, destinades tant a nens com a joves i adults. Clicant AQUÍ, us podeu descarregar el programa d’activitats.

L’ Aranya és una de les llibreries còmplices i n’ estem molt orgulloses de “ser amigues” d’aquesta meravellosa iniciativa.

Ja sabeu que des de fa anys, la nostra llibreria s’ ha caracteritzat per estimar i impulsar l’ amor i el respecte cap a aquest gènere tan preuat com és l’ àlbum il·lustrat. I en el marc d’aquesta setmana màgica us volem oferir dos tallers preciosos, impartits per dos artistes precioses: la Maria i la Olga.

També visitarem una escola de la nostra ciutat que estimem molt amb una il·lustradora estupenda, la Maria Girón, qui ens presentarà la seva novetat editada per Takatuka: Nou maneres de no trepitjar un bassal, escrit per la Susanna Isern.

 

Així que estem REQUETECONTENTES!!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *