Estrenem any i estrenem programació del nostre estimat Suc amb lletres. Estem super felices de poder seguir comptant amb la complicitat dels millors il·lustrador@s i autor@s del país!!!

Del gener a l’abril, ens visitaran l’ Anna Llenas, la Susanna Peix, l’Albert Arrayás, el Xavier Salomó i la Meritxell Martí, l’Eulàlia Canal i en Sebastià Serra.

Però el dissabte 19 de maig, la farem ben grossa!!! Arriba la tercera edició de la nostra FESTA DE LA IL·LUSTRACIÓ!!! No us podem desvelar encara què passarà ni qui vindrà… però ja us avisem que aquesta edició serà la més sonada de la història!

El funcionament del Suc seguirà sent el mateix: primer gaudir d’un conta contes i a continuació, d’un taller o activitat vinculada amb el llibre presentat. Tot això acompanyat amb els autor@s i/o il·lustrador@s del conte. Per tant, podeu marxar a casa amb un llibre signat i dedicat!!!

El lloc i l’hora? El mateix de sempre :UN DISSABTE AL MES, a les 12 hores, a la Biblioteca Central.  

Aquí teniu el calendari perquè no us oblideu de cap sessió!!!

 

 

Però enguany tenim una novetat!!!

Sabem que als més petits de la casa els encanta dibuixar, decorar, jugar amb textures i colors… i per això hem preparat un concurs. Si passeu per la llibreria, podreu adquirir el programa escrit del Suc amb lletres on hi trobareu les dates i els convidats de cada sessió. I al darrera d’aquest escrit hi trobareu una aranya gran i blanca, preparada per ser decorada. Només cal que els petits deixin anar la seva imaginació per decorar aquesta aranya de la manera més creativa possible. Ens envieu una foto de l’ obra d’art al nostre correu i el dissabte 19 de maig, durant el transcurs de la FESTA DE LA IL·LUSTRACIÓ, realitzarem el sorteig. El premi? Sempre un llibre (o més d’un). Però aquesta vegada, un llibre dedicat exclusivament pel guanyador@!!!

 

 

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *