Dissabte passat va ser un dissabte especial. Tocava Suc amb lletres i tocava presentar un conte super exitós a L’Aranya i a totes les llibreries de Catalunya: Un sopar de por, escrit per la Meritxell Martí , il·lustrat pel Xavier Salomó i editat per Cruïlla.

La sessió va comptar amb una sala de la Biblioteca Central plena de gom a gom. Nens i nenes de Cerdanyola van gaudir en directe de la dolçor de la Meritxell i de l’habilitat d’en Xavier que va estar dibuixant tota l’estona mentrestant els petits parlaven de monstres, bruixes, ogres i llops. Va ser fantàstic. Com sempre ens falten paraules per descriure-ho. I com creiem molt en el poder de la imatge, us mostrem un tastet en forma de vídeo perquè gaudiu quasi tant com nosaltres ho vam fer.

Del dinar il·lustrat no podem posar imatges. No en tenim!!! Perquè vam estar taaaaaaaaan a gust compartint inquietuds, secrets i complicitats amb en Xavier i la Meritxell que ens vam oblidar d’immortalitzar el moment. Però us podem assegurar que va ser “tremendu”. Quina sort ser llibretera! Quina sort fer teranyina amb persones tan especials!!!

 

GRÀCIES!!!

 

AQUÍ VA EL VÍDEO!!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *