Encetem el mes de maig amb les piles renovadíssimes.

Durant el març i l’abril, se’ns ha acumulat la feina i els esdeveniments socials: presentacions i activitats literàries, el tretzè aniversari de la llibreria, la preparació del Món Llibre a Barcelona, un Sant Jordi absolutament memorable i totes les diminutes cosetes que atrapa la nostra teranyina i ens decora el dia a dia de feina i de somriures.

Però… hem sobreviscut!!!

I tornem amb molta, molta força.

Durant tot aquest mes de maig, podreu triar entre clubs de lectura, contes per a adults , contes pels petitons, un espectacle de màgia, presentacions literàries amb autors mediàtics i…………………………….. el més important!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

En uns dies, SUCCEIRÀ…

Arriba la nostra estimada FESTA DE LA IL·LUSTRACIÓ, que enguany arriba a la TERCERA EDICIÓ i compta amb la participació d’alguns dels millors il·lustradors i il·lustradores del nostre país.

RESERVEU EL PROPER MATÍ DEL DISSABTE 19 DE MAIG!!!

Qui diu que el post sant Jordi és tranquil???

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *