Al juny acabem el nostre curs d’activitats fixes i consolidades, com el nostre club de lectura, el Suc amb lletres, els conta contes de la Berta, les presentacions i demés…

Anem preparant tota la teranyina pel proper curs amb sorpreses i incorporacions en el nostre programa, però aquest any, al mes de juliol, , hem volgut oferir un casal infantil especial per a nens i nenes amants de la il·lustració. La veritat és que ha estat un luxe immens. Durant una setmana, els petits de 6 a 12 anys han pogut gaudir de l’aprenentatge que quatre dels millors il·lustrador@s del nostre país ens han brindat: l’ Albert Arrayás, la Noemí Villamuza,  la Lia Bertran i l’Albert Asensio han estat els convidats del nostre primer CASAL CREATIU DE L’ARANYA.

A banda de practicar i conèixer noves tècniques artístiques per il·lustrar, hem passat molt bones estones i hem flipat elaborant un llibre, fent “cadàvers exquisits” il·lustrats, jugant amb la caixa de llums i ombres, fent collages, practicant l’autoretrat, estampant natura i pintant neu amb raspalls de dents!!!

Tot això ha passat a l’ Aranya, envoltats de llibres, i ja us anunciem que estem treballant per tal que el proper juliol aquest taller creixi i es consolidi com una magnífica oferta artística de la ciutat i rodalies.

Com ve essent habitual, us deixem un vídeo a mode de tastet per tal que podeu veure com de bé ens ho vam passar!!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *