Amb aquesta calor només ens ve de gust agafar un bon llibre i desconnectar del món, però la nostra Aranya és incansable i ha tingut una pensada que volem compartir amb tots vosaltres.

A partir del mes d’octubre, comencem el nostre club de lectura adreçat a lectors de 9 a 12 anys: LA PETITA TERANYINA!!!

Les sessions es realitzaran a la llibreria L’ Aranya el primer dimarts de cada mes, a les 17.30 hores i tindran una durada de 70 minuts. El preu serà de 30 euros (inclou tres sessions: octubre, novembre i desembre).

Com que l’aforament és limitat (màxim 10 nens), caldrà realitzar la inscripció a la llibreria abans del 18 de setembre, dia que farem una reunió informativa pels pares, mares i nens.

L’objectiu de La petita teranyina és el de gaudir assolint l’hàbit de la lectura: compartir impressions, conèixer títols i referents literaris a banda dels més mediàtics, aproximar-nos a nous formats, conversar amb  autors i il·lustradors del nostre país…

No volem convertir el nostre club en una obligació feixuga per nens que no els agrada la lectura. Volem que la nostra teranyina atrapi a lectors que, per sobre de tot, escullin lliurement que gaudeixen amb els llibres, perquè es distreuen, perquè s’evadeixen, perquè els fan pensar i reflexionar …

Volem defensar el gaudi de la lectura, de visitar les llibreries i les biblioteques desde ben petits, de compartir tot allò que ens provoca un bon llibre : EMOCIONS .

El funcionament del nostre club us l’explicarem el dia de la reunió (18 de setembre a les 18 hores, a L’ Aranya), però ja us avancem que a partir de la proposta d’una lectura per llegir casa, farem: debats, jocs, lectura en veu alta i comptarem amb alguna visita estelar que farà flipar a les nostres aranyetes!!!

En aquesta reunió del dia 18, també us informarem si finalment fem dos grups per acotar les edats dels assistents al club. Si fos així,  faríem un grup de 9-10 anys a les 17.30 i un grup de 11-12 anys a les 18.45.

Ens fa moltíssima il·lusió encetar aquest projecte que molts de vosaltres fa temps que ens demaneu. Així que esperem estar a l’alçada i si teniu qualsevol dubte o recomanació, poseu-vos en contacte amb nosaltres a través dels canals habituals:

  • Ens podeu visitar (no tanquem a l’agost) en el següent horari: de dimarts a divendres de 10.30 a 13.30 i de 17.30 a 20. Dissabtes de 10.30 a 13.30
  • Ens podeu trucar a 935809535
  • Ens podeu escriure a llibrerialaranya05@gmail.com

 

 

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *