Després del Sant Jordi i la nostra estimada festa de la il·lustració, encara ens queda energia per rematar el nostre curs  programant una de les nostres cireretes.

Per segon any consecutiu, us oferim un casal diferent, original, creatiu i sobretot, EXCLUSIU.

Adreçat a nens i nenes, joves, amants de l’art i de la il·lustració, una oportunitat per passar, durant una setmana sencera, cada matí amb un il·lustrador@ diferent.

Les places són limitadíssimes, així que no dubteu a preguntar-nos i fer la reserva!

Encara no tenim tots els noms confirmats però ja us podem dir que comptarem amb la presència de :

  • ARTUR LAPERLA (Creador del divertit còmic “Superpatata” i il·lustrador de la col·lecció “Bru Artiac”)
  • ALBERT ARRAYÁS (Gran dibuixant de pirates, de cireres, de barbes, cactus, flors i llunes i creador del calendari més bonic que venem a L’ Aranya, el de les pincetes!)
  •  XAVIER SALOMÓ (un supervendes de la llibreria amb “Un sopar de por” i amic de la casa, creador juntament amb la Meritxell Martí dels clàssics en Minipops de Combel i altres meravelles)
  • DANI TORRENT (Super premiat i amb un traç molt autèntic i original, ha il·lustrat àlbums infantils, adults, llibres de cuina, guies i compilacions de contes feministes)
  • ROSER CALAFELL (Il·lustradora de Les tres bessones juntament amb Roser Capdevila, dóna color a molts dels títols de tradicions, festes i costums de l’editorial La Galera)
  • ANNA APARICIO (Tan jove com talentosa. Amb una gran diversitat d’estils, ha il·lustrat àlbums preciosos amb moltíssimes editorials infantils: Takatuka, Babulinka, Abadia de Montserrat, Baula, Cruïlla… )
  • OLGA MOLINA (Veïna, amiga i artista. Il·lustra i fa ceràmica i actualment està nominada als  World Illustration Awards per la seva recreació de la Rosa Parks amb ànima de Lady Day, al cartell del Festival de Blues de Cerdanyola)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *