Ja fa uns quants dies que ha començat el ritme trepidant del principi de curs i durant el  mes de setembre hem estat, en silenci, preparant cosetes, coneixent moltes novetats, tancant alguns projectes i fent teranyina per aquest nou curs  que promet moltíssim i que encetem amb molta il·lusió. Entre d’altres motius, perquè en uns mesos, L’Aranya celebrarà el seu 15è aniversari i això és molt gros!!!

Però de moment, encetem un octubre que ve farcit de sorpreses!!!

Comencem  els nostres clubs de lectura, el d’adults i els infantils i també el nostre estimat SUC AMB LLETRES que comença amb una de les millors il·lustradores i gran amiga de la llibreria: la ROCÍO BONILLA!!!

També tindrem presentacions de llibres, el premi Prudenci Bertrana dins el programa del Cafè amb lletres amb la Mª Carme Roca i una de molt especial amb algú molt especial, en Carles Morata.

Us deixem aquí el llistat d’activitats programades. Si voleu rebre un mail cada mes amb toooot el que fem, només cal que ens ho feu saber.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *