Avui hem dividit l’equip de treball en dos. Mentres uns es queden avançant feina a la llibreria, d’altres, com el servidor que escriu l’entrada, faran l’ascens del Matagalls. Un altre dia ja s’invertiran el papers.

montsenyEl cas és que aprofitarem per complir alguna que altra promesa i, si tenim un momentet, saludarem als col·legues de l’Alguer 7, dels que guardem un record entrenyable ja que ens van venir a demanar assessorament abans d’obrir la seva llibreria a Sant Celoni. I quina llibreria!

Amb tot, però, l’objectiu principal és desconectar durant un dia i respirar aire pur abans d’encarar el Nadal que, per cert, està a quatre dies vista.

Per tant, no us penseu, doncs, que el cim el trobem al capdamunt del Montseny, sinó que està en els dies que estan a punt d’arribar. Per això hem hagut de dividir l’equip de treball.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *