La festa de la Il·lustració és una festa en homenatge a aquest gran gènere  tan  ens agrada i que tantes satisfaccions ens ha donat: els àlbums il·lustrats. Durant tot el curs i des de fa anys, organitzem un munt d’activitats i col·laborem en fires i events vinculats amb els contes, la literatura infantil i els àlbums il·lustrats amb un clar objectiu: compartir el nostre amor a la lectura amb els més petits, perquè són el nostre futur.

La festa, que enguany celebrarà la seva CINQUENA edició i comptarà  amb la presència d’uns convidats de luxe: dels millors il·lustradors i il·lustradores del nostre país.

En altres edicions ens han acompanyat : Mercè Galí, Xavier Salomó, Liliana Fortuny, Ignasi Blanch, Òscar Julve, Lia Bertran, Anna Aparicio, Comotto, Rocío Bonilla, Maria i Punto, Albert Arrayás, Albert Asensio, Oriol Malet, Noemí Villamuza, Pilarín Bayés, Bernat Cormand, Anna Castagnoli…

La festa es celebra a l’aire lliure, a la Plaça d’Enric Granados (al costat de la llibreria), el tercer dissabte de maig  (23 de maig 2020), de 10 a 14 hores i convida de manera gratuïta a tots els qui vulguin participar dels conta contes, tallers i exposicions, així com d’adquirir àlbums i contes signats i dedicats pels artistes convidats.

3a FESTA DE LA IL·LUSTRACIÓ

Mireu que estem preparant per al proper dissabte 19 de maig …

 

EDICIONS ANTERIORS

A continuació, un tastet de com va anar la 2a Festa de la Il·lustració que vam celebrar el 20 de maig de 2017 la Plaça d’Enric Granaque tandos.

En el següent video, podeu veure tots els detalls de la 1ª Festa de la Il·lustració que vam realitzar a la Plaça d’Enric Granados de Cerdanyola el passat 21 de Maig de 2016.