POLÍTICA DE PRIVACITAT DE LA LLIBRERIA L’ARANYA

RESPONSABLE DEL TRACTAMENT
Titular: Olivia Pascual i Pastor
NIF:40994698G
Domicili social: Carrer Santa Anna 1, 08290 Cerdanyola del Vallès
Correu electrònic: llibrerialaranya05@gmail.com

Apreciats clients,

A data 25 de maig de 2018, serà aplicable el Reglament Europeu 2016/679 de 27 d’abril (RGPD), de Protecció de Dades de Caràcter Personal.

La Llibreria l’Aranya manté des de fa anys una rigorosa política de privacitat amb les dades personals dels nostres clients.

Continuant amb aquesta política de protecció de dades, us volem informar dels tractaments que es realitzen amb les vostres dades personals i els aspectes als que ens obliga aquesta normativa.

Per aquest motiu, us informem que les vostres dades segueixen incorporades en la nostra base de dades amb la finalitat de mantenir-vos informats sobre campanyes, presentacions de llibres o altres esdeveniments que es facin des de la llibreria, que pensem que poden ser del vostre interès.

En cap cas es facilitaran les dades a tercers.

Us informem que podeu exercir els drets d’accés, rectificació, oposició, limitació i, si s’escau, portabilitat o cancel·lació comunicant-ho a l’adreça llibrerialaranya05@gmail.com amb indicació de les vostres dades personals. Així mateix us informem del vostre dret a retirar el consentiment en qualsevol moment del tractament.

La vostra informació es conservarà mentre existeixi un interès mutu i mentre no s’exerceixi algun dels drets que l’emparen.

En el cas de produir-se alguna modificació de les seves dades, us preguem ens ho comuniqueu per a la seva correcció, amb la finalitat de mantenir les dades actualitzades, segons la normativa legal vigent en protecció de
dades.

Atentament,

LLIBRERIA L’ARANYA

 

 

Data de la última actualització d’aquesta Política de Privacitat: 25 de maig de 2018.