SI NO LLEGIU, NO PASSA RES… PERÒ SI LLEGIU, PASSARAN MOOOOOOLTES COSES!!

Arriba el mes de juny i el curs ja s’acaba. Això vol dir que tenim per endavant un llarg estiu.

Alguns no tenen vacances, d’altres  uns pocs dies, d’altres unes setmanetes i alguns afortunats, mesos.

Però… què fem amb els petits de la casa???

A l’ Aranya som partidàries de viure les vacances i l’estiu com segurament mai més el podran viure: jugant, cansant-se, divertint-se, rient, anant a la platja, piscina, colònies, excursions, manualitats, casals, descobrint entre amics, familia, bon rotllo i molta pau.

Proposem gaudir de la lectura més que mai. 

Petits i grans tenim la oportunitat de regalar-nos un temps per descobrir històries, viatjar sense moure’ns i  viure aventures trepidants.  Hi ha un llibre per cada persona.

I a L’ Aranya no tanquem en tot l’estiu per poder oferir-vos el nostre ventall de lectures de gèneres diferents i per a totes les edats. Si ens veniu a veure, us ajudarem a triar.  No hi ha excusa, amb horaris adaptats, però ens trobareu juliol i agost, amb el millor dels somriures!

A més, si a banda de llegir, teniu ganes de fer feina amb els vostres petits, DISPOSEM DE TOTS ELS QUADERNS DE VACANCES. Els tenim quasi tots, de repàs general, de matèries concretes, per millorar el càlcul i l’escriptura, artístics, en anglès, des del 2 anys fins a la ESO. I si busqueu algun en concret que no tenim el demanem sense cap cost addicional.